Lion Apparel

  • WOW-Lion-Training-960x355
1 2 3 4 WOW-Lion-Training-960x3555

Over Lion en LHD Group

LHD_Group_Certification_ISO_14001

 

LHD Group
Door de combinatie van innovatieve producten en individueel management van de bedrijven group kan de LION kleding een hoge kwaliteit, alsook functionele betrouwbaarheid garanderen.Lion is een merk van de LHD Group. Lion staat al 110 jaar synoniem voor functionele beschermende kleding met een zeer hoge standaard. Sinds 2009 heeft de LHD group een groot deel van de Lion Apparel group overgenomen. De LHD group opereert nu wereldwijd als marktleider in fabricage van beschermende kleding en uitrusting voor brandbestrijding en is actief op 3 continenten.

Het is ook vanzelfsprekend dat de LHD group ISO14001gecertificeerd is en daarmee een zeer betrouwbare partner.

Lion Apparel

– Wie door het vuur gaat, dient het hoofd koel te houden. –
Brandweerlieden staan bij hun veelvuldige inzetten vaak extreme, deels levensbedreigende situaties te wachten. Bij vlammen en grote hitte hangt het leven van brandweermens in grote mate af van de kwaliteit en van de beschermende impact van de kleding.

Lion Apparel legt uiterst hoge normen op om maximale bescherming te realiseren en gebruikte bijvoorbeeld als eerste NOMEX®, GORE-TEX®, PBI/Kevlar®-mixturen en andere technologieën voor de fabricage van brandweerveiligheidskleding. Een eigen onderzoeksafdeling en wereldwijd meer dan 40 patenten vrijwaren het productleiderschap. Geen wonder, dat Lion Apparel sinds jaren wereldmarktleider voor brandweerveiligheidskleding is.

Van de innovatieve V-Force bluskleding tot de individuele speciale uitvoeringen: de producten van Lion Apparel zijn dagelijks duizenden malen beproefd en staan wereldwijd voor de bescherming van brandweerlieden.

Bluskleding

Lion Apparel heeft twee standaard modellen op de markt gebracht het V-Force model,wat het absolute topmodel is. Met veel innovatieve features is de V-force een echte trendzetter. Het andere model is de Pro-Tek Max, dit is een zeer betrouwbaar pak welke zich al reeds jaren bewezen heeft op de Duitse markt. De Pro-Tek Max is speciaal door Lion ontworpen om te voldoen aan alle Europese eisen qua veiligheid en ergonomie, maar ook met de gedachte dat het economisch in aanschaf en onderhoud moet zijn.

Kijk voor de specificaties van de twee modellen onder de subkoppen van V-Force® en Pro-Tek Max